یکی از مهمترین تعمیراتی که در دستگاه تصفیه آب انجام می شود هواگیری دستگاه تصفیه آب است که باید جدی گرفته شود، چرا که در صورت عدم هواگیری دستگاه، ممکن است دستگاه خیلی زود فرسوده شود و یا ایرادات دیگری در آن به وجود بیاید که باعث خرابی و بروز خسارت های زیادتری شود. برای هواگیری این دستگاه باید از متخصصان این زمینه کمک گرفته شود.
هواگیری یکی از مراحل اساسی در دستگاههای تصفیه آب است که برای بهبود کیفیت آب انجام میشود. این فرایند به معنای حذف هوا و گازهای دیگر از آب است و در صورت عدم انجام صحیح میتواند به کاهش عملکرد دستگاه منجر شود. برای جلوگیری از ورود هوا به دستگاه تصفیه آب، از انواع فیلترها و سیستمهای خاصی استفاده میشود که جلوی ورود هوا را میگیرند.
هواگیری در دستگاه تصفیه آب میتواند بهبود عملکرد و کارایی آن را فراهم کند. حضور هوا در آب میتواند باعث ایجاد بلورهای هوا شود که ممکن است به کیفیت آب آسیب برساند. با انجام صحیح مراحل هواگیری از کیفیت بالاتری از دستگاه تصفیه آب برخوردار می شوید.
فهرست مطالب
آموزش هواگیری دستگاه تصفيه آب
قبل از آموزش درباره ی نحوه هواگیری، ابتدا نحوه عملکرد دستگاه تصفیه آب و کاربرد هر یک از قطعات آن را بررسی می کنیم.
از قطعات دستگاه می توان به پمپ، فیلترهای مراحل مختلف، شیر برقی و گیج فشار اشاره داشت؛ هر کدام از این قطعات کاربردهای مختلفی دارند و وجودشان در این دستگاه الزامی است.
باید به این نکته اشاره کرد که هواگیری دستگاه تنها در مواقع لزوم انجام می پذیرد . پس از هر بار تعویض قطعات و یا تعویض فیلتر دستگاه لازم نیست که آن را هواگیری کرد.
هواگیری هوزینگ
قطعه ای که معمولا باید آن را هواگیری کرد، هوزینگ دستگاه تصفیه است. هوزینگ ها محل قرار گیری فیلتر ها هستند، اگر دستگاه دچار کاهش فشار قابل توجه شده باشد، یکی از نشانه هایی است که دستگاه نیاز به هواگیری هوزینگ دارد، در دستگاه های جدیدتر دکمه ای روی هوزینگ برای انجام اینکار قرار داده شده است.
تنظیم فشار باد مخزن آب
پس از انجام هواگیری دستگاه، اکنون نیاز است که یک بار دیگر فشار باد مخزن را تنظیم کرد و به حالت استاندارد آورد، برای انجام اینکار شیر خروجی مخزن تصفیه را باز کرده و سپس با کمک گرفتن از وسیله ای مانند تلمبه آب اضافه مانده در آن را خارج کنید و داخل آن را پر از هوا نمایید. فشار باد در دستگاه ها معمولا بین 5 تا 7 بار است ولی اگر حجم مخزن بیشتر است به همین میزان هم فشار افزایش پیدا می کند.
عیوبی که نشان می دهد دستگاه نیاز به هواگیری دارد
یکی از این نشانه ها غلاوه بر کم شدن فشار آب، ضربه ای آمدن آب هنگام خروج از شیر دستگاه تصفیه آب است، این موضوع نشانگر این است که در هنگام خروج آب از دستگاه مقدار زیادی هوا هم از دستگاه خارج می شود و نشان می دهد در مخزن مقدار زیادی هوا وجود دارد.
همچنین عدم تولید آب در فیلتر مرحله آخر است که اجازه عبور آب از فیلتر را نمی دهد، اگر این مشکل را در دستگاه مشاهده شد، باید که دستگاه را هواگیری شود.
دلیل دیگر برای هواگیری کردن، روشن ماندن مکرر دستگاه و عدم خاموش شدن آن است، اگر در گیج فشار هوا وجود داشته باشد باعث میشود که دستگاه فشار مورد نیاز را برای خاموش کردن دستگاه احساس نکند و باعث شود که دستگاه به صورت مکرر کار کند.
در صورتی که قادر به انجام مراحل هواگیری در دستگاه تصفیه آب خانگی خود نیستید با کارشناسان پاک آب جهت اعزام تکنسین به محل تماس بگیرید ، پاک آب ارائه دهنده خدمات فروش تصفیه آب خانگی ، تعویض فیلتر و تعمیرات تخصصی دستگاه تصفیه آب می باشد.